El COOOC participa al I Fòrum de Diàleg Professional

El COOOC participa al I Fòrum de Diàleg Professional

El president del COOOC, Alfons Bielsa, va assistir al I Fòrum de Diàleg Professional, que es va celebrar el passat 19 de setembre a l’espai BITAL (l’Hospitalet de Llobregat).

L’acte, presidit per la consellera de Salut, Alba Vergés, va abordar la necessitat de professionals i del sistema sanitari públic de Catalunya. “Des del Govern liderem projectes, però l’èxit d’aquests s’aconsegueix sobretot si ho fem plegats. Per tant, ara, és el moment de posar-nos a treballar junts per a tancar un diagnòstic sobre les necessitats de professionals de salut a Catalunya”, va defensar Vergés.

La sessió, sota el lema ‘Construïm la salut del futur’, va reunir prop d’un centenar de professionals del sector de la salut, des de representants de col·legis professionals, entitats de pacients, societats científiques, organitzacions sanitàries i docents, sindicats i representants del Departament de Salut.

Per part del president del Col·legi, va defensar la figura de l'òptic optometrista com a professional sanitari d’atenció visual primària i la importància de cuidar la salut visual.

Pots llegir més informació a la nota de premsa de la Generalitat fent clic aquí.