Maig 2013 : Iniciem la campanya Visió i Aprenentatge

Maig 2013 : Iniciem la campanya Visió i Aprenentatge
SI HI VEUS BÉ, ESTUDIAR ÉS MÉS FÀCIL és el nom de la campanya adreçada a estudiants de 6è d’Educació Primària i basada en la importància del binomi Visió i l’Aprenentatge.
 
Es tracta d’una campanya organitzada des del Col·legi, com a continuïtat de la campanya Viu en 3D, on es vol informar a la societat de la importància de la visió en totes les etapes i aspectes de la vida.
Aquesta campanya està adreçada a tots els col·legiats exercents que hi vulgueu participar, divulgant la importància de la visió durant l’etapa de l’aprenentatge, apropant-vos a les escoles del vostre entorn i fent una formació sobre la visió als alumnes de 6è d’Educació Primària.  
De la mà del Col·legi i de la Vocalia de Prevenció, Visió Infantil i Teràpia Visual, tots els que desitgeu participar-hi rebreu tot el suport per organitzar la formació a una de les escoles del vostre entorn, així com tot el material necessari per a la vostra exposició i per a l’escola.  

Per participar-hi, si us plau omple aquesta enquesta

 Atenció: Abans de començar a omplir l’enquesta pensa en si tens a mà les dades (nom, adreça, telèfon,etc) d’alguna escola del teu entorn on t’interessa anar. Un cop comencis l’enquesta, que durarà no més de 5 minuts, el millor és que la finalitzis sencera i la tanquis. És possible que no et deixi accedir 2 cops des de la mateixa adreça IP. Tenir preparades aquestes dates et facilitarà omplir el qüestionari.

L’enquesta es tancarà el dimecres 22 de maig i començarem a organitzar les formacions per la primera quinzena de juny Pots accedir-hi seguint aquest enllaç à http://es.surveymonkey.com/s/Participacio-campanya-COOOC-Escoles2013

 
Moltes gràcies per la teva participació.
 
Aquest és un projecte molt engrescador, on invertim molts recursos per desenvolupar-lo i facilitar-vos la participació. Volem deixar una bona petjada de la feina que fem com a professionals i de la importància de gaudir d’una bona visió ja des de l’etapa de l’aprenentatge.