Inaugurem el curs acadèmic amb el Premi a l'Optometrista de l'Any 2020

Inaugurem el curs acadèmic amb el   Premi a l'Optometrista de l'Any 2020

El 7 d’octubre a les 10:00h, coincidint amb l’Acte d’Inauguració del curs acadèmic 2020-2021, es farà entrega del Premi a l’Optometrista de l’Any 2020, i la guardonada d’aquesta edició serà la Professora Padmaja Sankaridurg de School of Optometry and Vision Science - UNSW Sydney- Austràlia i el Brien Holden Vision Institute.
La programació de l’acte inclou una conferència de la Prof. Padmaja Sankaridurg titulada “Miopia: un problema de salut mundial” que podràs seguir en directe a través del canal de Youtube de la Facultat: https://youtu.be/BrMB6wSrRX4

L’entrega d’aquest prestigiós premi, que compta amb la col·laboració del COOOC i l’Associació Catalana de Teràpia Visual (ACOTV), té com objectiu el reconeixement acadèmic i d’investigació de destacables professionals optometristes de reconegut prestigi internacional. A més, la promoció que comença aquest curs serà apadrinada per la guardonada.

Una de les novetats de l’acte serà la projecció, en primícia, del spot “Objectiu Miopia” en anglès, justament després del parlament del President del Col·legi Alfons Bielsa.

Us hi esperem a tots al streaming de la FOOT!